مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

سلام وقت بخیر ما خانه ای را اجاره داده ایم و در هنگام اجاره به مستاجر قید کردیم که خانه را همان جوری که تحویل دادیم به همان صورت تحویل میگیریم حال که زمان تحویل فرا رسیده و ایشان خانه را تخلیه نموده مشاهده نمودیم که خانه بسیار کثیف و آشپزخانه و کابینت ها بسیار کثیف ونامرتب و نیاز به زمان بسیاری برای تمیز کردن و بازگرداندن به حالت قبلی دارد . و کلاً خانه شکل ظاهری قبلی خود را ندارد و ایشان به هیچ وجه خانه را تمیز نکرده است چون 3 سال در این خانه مستاجر بوده است. این خانه را به این صورت که به ایشان تحویل دادیم به ما تحویل نداده است و مشکلات بسیاری در خانه مشهود است ایشان قرار بود که کلید خانه را طبق حکم دادگاه در تاریخ 10 اردیبهشت به ما تحویل دهد چون ایشان به خاطر مصوبه کرونا خانه ای که باید به ما آذر تحویل می‌داده اکنون در اردیبهشت ماه تحویل می دهد به خاطر اعتراض ما به کثیفی و شرایط نامناسب خانه ایشان کلید را به ما تحویل ندادند. حالا ما قصد شکایت داریم سوال من از حضور شما این است با توجه به اینکه ایشان خانه را به صورتی که به ایشان تحویل دادیم تحویل ننموده و ما عکس های قبل از تحویل خانه به ایشان را داریم ولی متاسفانه تاریخی ذکر نشده که نشان دهد که این عکس ها دقیقاً قبل از ورود ایشان گرفته شده است آیا شکایت ما نتیجه خواهد داشت و ایشان باید خانه را تمیز و سالم به ما تحویل دهد؟ از راهنمایی شما سپاسگزار خواهم بود.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از ادله دیگر مانند شهادت شهود نیز استفاده کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید تامین دلیل نمایید و مطابق آن چنانچه خسارتی وارد شده است مطالبه نمایید