مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از هیئت مدیره شرکت سهامی خاص

با سلام
بنده قطعه زمینی با مساحت مشخص از یکی از شرکت های سهامی خاص (ساخت و ساز) خریداری و پول آن را بصورت برگه سهام پرداخت نموده ام مدت چندین سال از این موضوع گذشته و شرکت به تازگی ادعا می کند که چون شما در کارهای عمرانی شهرک مشارکت نداشته اید از متراژ زمین شما کسر شده است آیا چنین چیزی امکانپذیر است؟!
با سپاس از پاسخ وکلای گرامی

پاسخ ها :

صادق محمدي فارساني

صادق محمدي فارساني :

سلام باید به مندرجات قرارداد خرید زمین توجه نمایید چنانچه چنین شرطی در قرارداد گنجانده نشده است نمی توانند چنین ادعایی را مطرح نمایند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام باید به مندرجات قرارداد خرید زمین توجه نمایید چنانچه چنین شرطی در قرارداد گنجانده نشده است نمی توانند چنین ادعایی را مطرح نمایند.