مشاوره حقوقی رایگان - استناد به پیامک و واتساپ برای مراجعه به مراجع قضايی برای اختلاف مالی

باسلام با شخصی به اختلاف مالی خورده ام آیا ایشان میتونن فقط با داشتن پیامک و واتساپ به مراجع قضایی مراجعه کنند؟
و مدعی باشند که از من طلب دارند در صورتیکه هیچ مدرکی برای اثبات پرداخت به من ندارند. من شاهد برای پرداخت و مدرک واریزی به حساب ایشان را دارم.
باتشکر

پاسخ ها :

استناد به پیام در واتساپ