مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ارائه اشتباه نامه شاکی به متهم

سلام. من حدود 8 ماه پیش به یک فروشگاه مراجعه کردم که بدون هیچ دلیل و شناختی از طرف شخصی که مشروبات الکلی مصرف کرده بود مورد ضرب و شتم منجر به شکستگی بینی قرار گرفتم و شکایت ثبت کردم، بعد از چند ماه روی نصف مبلغ دیه توافق شد و رضایت دادم، در دفتر اسناد رسمی علاوه بر امضا رضایت نامه به اصرار یکی از بستگان متهم یک برگه اشتباه نامه که در ان قید شده بود من اشتباها از فرد متهم شکایت کرده ام و ان فرد نبوده نیز امضا کردم ، از دفتردار هم پرسیدم ایا برای من مشکلی ایجاد نمی شود که جواب منفی داد، در صورتی که تصویر دوربین مدار بسته و شهود نیز وجود دارد که متهم مشروبات الکلی مصرف کرده بود و اقدام به چاقو کشی و برهم زدن فروشگاه می کرده است، الان 5 روز دیگر دادگاه مربوط به جنبه کیفری جرم برگزار می شود، چند نفر راهنماییم کردن که نزد قاضی فقط باید حقیقت رو بگم ، شخصی هم بهم گفت اگر به قاضی دروغ بگویم که متهم را اشتباه معرفی کرده ام بعدا به زندان محکوم می شوم، شخص دیگری هم بهم گفت متهم می تواند بعدا از من شکایت کند و درخواست پول کند و حتی به خاطر شکایت اشتباه باعث حبس نیز می شود، ممنون میشوم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمال دارد به عنوان افترا شکایت نمایند ولی با وجود مدارکی که دارید این شکایت رد خواهد شد در جلسه رسیدگی حاضر شوید و از قاضی بخواهید که در صورت جلسه قید کند متهم حق شکایت افترا ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

احتمال دارد به عنوان افترا شکایت نمایند ولی با وجود مدارکی که دارید این شکایت رد خواهد شد در جلسه رسیدگی حاضر شوید و از قاضی بخواهید که در صورت جلسه قید کند متهم حق شکایت افترا ندارد