مشاوره حقوقی رایگان - حبس مرتبط با تصادف منجر به فوت

باسلام واحترام
پدربزرگ بنده سال گذشته با خانمی تصادف کردندکه مصدوم فوت کرددادگاه ایشان رابه25ماه حبس تعزیری وپرداخت دیه توسط بیمه محکوم کرد.واخواهی کردبخاطرکهولت سن وبیماری10ماه ازحبس ایشان تعلیق یکساله شد.آیامابقی حبس رابایدتحمل کنند یا قابل تبدیل است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باتشکر از وکلای محترم
سوال بنده این بود؛25ماه حبس تعزیری درواخواهی به این صورت تعین شده:ده ماه از مدت حبس متهم به مدت یکسال تعلیق میشود.آیا مابقی حبس راباید تحمل نماید یا چون کمتراز دوسال است قابل تبدیل است؟
جناب سیدآقایی فرموده اند:بلی!!متوجه پاسخ نشدم،بلی چه؟؟

حبس در تصادف منجر به فوت تصادف منجر به فوت