مشاوره حقوقی رایگان - حکم زندانی تصادف 50 50

سلام وقت بخیر بنده یک تصادف داشتم که 50درصد من مقصر شدم 50درصد طرف مقابل
و دخترم آسمانی شدن
الان قاضی فرمودن حکم زندانی میبرن
و برای هر قتل غیر عمد 3سال
میخواستم بدونم برای هرکدام سه سال بریده میشه یا اینکه این سه سال نصف میشه و هرکدام یکسال ونیم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام یک مجازات تعیین میگردد و ممکن است بعلت تکرار اشد مجازات یعنی در نظر گرفته شود. با داشتن وکیل میتوانید بهتر از خود دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک مجازات تعیین می شود و اگر راننده مقصر سابقه کیفری نداشته باشد تحت شرایطی امکان تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با نهایت سوس و ناراحتی و تسلیت برای اتفاقی که پیش آمده ولی برای هرکدام در نظر گرفته شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه هرکدام است چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل امکان تخفیف وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای هر کدام 3سال اما میتوانید به رای اعتراض نمایید