مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی شرکت سهامی خاص

با سلام
من بعنوان فقط عضو هیئت مدیره یک شرکت با سهام یک درصد و با دادن وکالت 2 ساله به ریس هیت مدیره در سال 96 بدون حق امضا عضو شدم
صورتجلسه ابتدایی مجمع و سهامی که به من تعلق گرفته را از ثبت شرکتها گرفتم و دیدم امضای های آن جعلی است
الان بابت بدهی مالیاتی قطعی شده سال 90 این شرکت که من اصلأ عضو شرکت نبودم خط موبایل و حساب بانکی م مسدود شده 1_چطوری میتونم از شر عضویت در شرکت و این بدهی خلاص بشم ؟
2_آیا بدلیل جعلی بودن امضای صورتجلسه انتقال سهام ممکن است اصلا من سهمی نداشته باشم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی وضعیت شرکتی شما باید منتظر مالیات های سنگین جرایم درصد و ضرایب پیمان حق بیمه و جرایم بیمه کارگران و ...احتمالی شرکت باشید خصوصا که وکالت هم دادهاید در قابل یا اجاره مدرک و یا اخذ رتبه بندی احتمالی