مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نزول خواری

با سلام،
بنده، از روی ناچاری و درماندگی کامل که قابل اثبات برای دادگاه میباشد، از دو نفر درخواست پول کردم، انها متفقا اظهار داشتند که یک عدد قولنامه ی زمین بصورت صوری تنظیم کنیم، بنده موافقت کردم، اما فقط اسم یکی از آنها به عنوان خریدار نوشته شد، و دومی حتی به عنوان شاهد هم امضا نکرد، مبلغ توافقی داخل قولنامه به مقدار 190 میلیون تومان رو من بصورت تراکنشهای مختلف بانکی دریافت کردم، و نفر دوم هیچگونه پولی به حساب بنده واریز نکرد. اما من باب ضمانت، دو فقره چک جمعا به مبلغ 130 میلیون تومان نزد نفر دوم گذاشتم، در طی مدت 8 ماه، هر ماه مبلغ 13 میلیون تومان به عنوان نزول به نفر دوم میدادم،
پس از حدود 9 ماه، در ابتدا نفر دوم برای مطالبه ی چک ها جلب مرا گرفت، و بعد از پرداخت مبالغ چک، نفر اول ک قولنامه بنامش بود، برای قولنامه اقدام کرده و مجبور شدم پود قولنامه رو هم پرداخت کنم،
بنده فایل های صوتی مختلفی دارم ک ثابت میکنه، این دو نفر از اول باهم بوده و پول های دریافتی از بنده رو تقسیم کرده اند،
و در ضمن، من می توانم دو یا سه نفر از افرادی ک پرونده های مشابهی با ایشان داشته اند را به عنوان شاهد ب دادگاه معرفی کنم،
ناگفته نماند که، نفر اول ک ب عنوان خریدار قولنامه بود، پس از مدتی درخواست دو فقره چک جمعا به مبلغ 200 میلیون تومان کرد ک بنده مجبور شدم آنها را هم بدهم، ک چک ها را به اشخاص ثالث داد که آنها اقدام به شکایت کردند،
حالا، من چگونه میتوانم از دست این دو نفر که کاملا با نقشه ی قبلی مرا در این دام گرفتار کردند سکایت کرده و احقاق حق کنم؟؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ادله اثبات ادعا در قانون شهادت شهود .رسید وسند کتبی چه عادی یا رسمی واقررار طرف .غلم قاضی وقراین چون فیلم وصدا و...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ادله اثبات ادعا در قانون شهادت شهود .رسید و سند کتبی چه عادی یا رسمی واقرار طرف علم قاضی وقراین دیگر