مشاوره حقوقی رایگان - ربا و نزول

با درود بنده بطریق دوستم با کسی اشنا شدم که بعدا فهمیدم چندسال شریک بودند و بنده بخاطر تولید نیاز به نقدینگی داشتم و رفیقم از طریق شریکش بنده چک از خودم میدادم به ایشان و 7درصد از چک کسر و باقیشا میدادند تا که بنده بخاطر مسایلی بازداشت شدم که وی در این حین تمام چک‌ هایی که پیشش بود برگه نمود که بعد از امدن پرداخت نمودم و تمام شد تا اینکه شریکش به بنده یکسری مدارکی را اورد که یکسری دست نوشته با خط خودش چگونگی حساب نمودن را برای خود برداریم و باقیش رابطه به بنده بدهیم و ازین دست نوشته ها که با خط خودش شرح واقعه داده ایا بنده با این مدارک و شاهدینی که سه نفر هستند بعلاوه شریک وی حاضر شده شهادت دهند می‌توان این نزول خوار بدست قانون سپرد و چیکار بکنم ؟ تشکر

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام شکایت ربا(تحصیل مال از طریق نامشروع) در دادسرا مطرح کنید