مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه دست نویس

با سلام خدمت وکلای محترم

سوال : یه پدر 84 ساله چند ماه پیش فوت کرده

و بعد از فوت ، یکی از ورثه ادعا میکنه که یکی از املاک متوفی طبق صلحنامه دستنویس و رد و بدل مبلغی پول ، مال ایشونه

مرحوم این اواخر 2 مرتبه سکته مغزی کرده و قدرت تفکر خودش رو تا حدود زیادی از دست داده بوده

جالب اینجاست که تاریخ تنظیم صلحنامه حدودا 1 ماه قبل سکته اول خورده ( یعنی در زمان سلامت عقل کامل )

و از نظر بقیه وراث ، این تصمیمِ مرحوم در زمان سلامت عقل ، بعید به نظر میرسه

لطفا راهنمایی بفرمایید بقیه وراث چه کنند ؟؟؟

با سپاس

پاسخ ها :

صلح نامه دست نویس