مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ی بیمه های ساختمان

باسلام/ می خواستم بدانم هزینه های مربوط به بیمه های مجتمع مسکونی (بیمه آتش سوزی٬ بیمه آسانسور و...) باید از شارژ ماهیانه آپارتمان (که هم مالکین میدهند و هم مستاجرین) داده شود و یا فقط باید توسط مالکین پرداخت شود. ضمن اینکه فکر نمی کنم بین مالکین و مستاجرین در این خصوص تفاهم و یا صحبتی شده باشد.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر شارژ مبلغ را پوشش می دهد ، می شود بدین جهت استفاده کرد و الا باید مبلغ جمع اوری شود.