مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی بیع نامه

باسلام خسته نباشی 20سال پیش معامله ای کردم وبعد شکایتهای متعدد سال 97 بحقم رسیدم حالا شکایت جعل قولنامه را کردن بکارشناس ارجاع شده کارشناس اصل بیع نامه رو ازم گرفت ایا امکان داره پارتی بازی کنن بیع نامه را دستکاری یا مخدوش کند یا کاردیگری بضررم بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکان‌پذیر نیست نگران نباشید ارای قبلی را به عنوان اسناد مثبته به دادگاه ارائه نمایید