مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن کوچه بن بست توسط همسایه

سلاl. دوسال پیش ملکی خریدم که در دو کوچه بن بست درب دارد و در سند هم هر دو کوچه عام قید شده همسایه بدون خبر کوچه را مسدود کرد و مدعی شد که زمین کوچه جزء سند وی بوده. که گویا 50 سال پیش به میل خودش کوچه کرده. ملک من به خواست شهرداری 20 سال پیش 1.5در 15متر عقب نشینی کرده
لطفا راهنمایی نمایید چگونه به حقم برسم. اگر حق با همسایه باشد تکلیف عقب نشینی ما چه میشود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شهرداری منطقه مراجعه کنید همچنین می توانید گزارش این موضوع را به سامانه 137 اطلاع دهید