مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد پنجره در کوچه بن بست

با سلام مجاور منزل بنده یک کوچه 3 متری است که فقط یک منزل که پشت قطعه بنده است به آن کوچه درب دارد و منزل بنده و همسایه دیگر به آن کوچه پنجره داریم و اینکه علمک گاز شهری بنده نیز از ان کوچه داده شده است و اکنون شخصی که تازه آنجا را خریداری کرده می خواهد درب را از اول کوچه گذاشته و کوچه را مسدود نماید در این حالت وضعیت پنجره ها و علمک گاز ما از نظر قانونی چگونه خواهد بود لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم ماده و تبصره ای هم اگه باشه بیاورید که ما از آن استفاده کنیم

پاسخ ها :

پنجره در کوچه بن بست مسدود کردن کوچه بن بست کوچه بن بست قوانین کوچه بن بست کوچه