مشاوره حقوقی رایگان - جوی آب مشاع

با سلام
زمین ارثی داریم جوی آب را مشاع نوشتند بعد از 20 سال یکی از وراث ادعا میکند که متراژ زمین باید با جوی آب باشد ولی من میگم چون جوی آب مشاع است جز متراژ زمین نیست ولی آنها ادعا میکنند باید جوی آب هم باید متراژ شود
کلا سوال بنده این است آیا قسمتی از زمین مثل جوی آب که مشاع قید شده بعنوان متراژ زمین محسوب میشه یا نه؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. طبق توافق 20 سال پیش جوی آب متعلق به همه است و نیازی به متراژ نیست و با توجه به مشاع بودن آن متعلق به همه است.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به توافق اولیه دارد منکن است این جو جز متراژ یک زمین باشد که دیگران در آن حق انتفاع دارند یا نه بین هم مشترک باشد اگر به توافق نرسیدید از کارشناسان کشاورزی کمک بگیرید