مشاوره حقوقی رایگان - تصرف جوی آب مشاع

با سلام. یک قطعه زمین کشاورزی به ارث بردیم؛ که جوی آبی داشت. حدودا 30 سال از این جوی به قطعه زمین آب می رساندیم. متاسفانه دو ماهی هست یک نفر جوی آب را تخریب کرده و ادعای مالکیت جوی آب که مشاع هست را دارد و آن جوی را تخریب کرده است.
میشه راجع این موضوع راهنمایی کنید. آیا در صورت شکایت، امکان استفاده دوباره از جوی را داریم؟

پاسخ ها :

حميد بابائي

جناب آقای حميد بابائي :

بله حقوق ارتفاقی نسبت ب جوی آب دارین

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام اگر دلایل محکمه پسند برای اثبات مالکیت جوی آب داشته باشید می‌توانید به دلیل تخریب مزاحمت و ممانعت از حق و نیز تصرف عدوانی علیه مرتکب آن شکایت نمایید