مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضاء

با سلام یکی از همکاران سابق بنده بجای من کسر حقوق گرفته بدون اینکه من خبر داشته باشم. حتی جای من یه امضاء کرده که هیچ شباهتی به دستخط و امضا من نداره. بعد خودش فرمهای وامو پرکرده بانک هم دقت نکرده که امضا هیچ تطبیقی باهم نداره. همسرایشان ضامن اول هستند و بنده را ضامن دوم قرار داده‌اند حالا وام را گرفته اند و به خارج کشور رفته اند و بانک حساب مرا مسدود کرده. الان من باید چیکار کنم ایا میشود با شکایت در دادگاه مدارکم از بانک رو بگیرم. چگونه باید شکایت کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول در دادسرا علیه ایشان شکایت نمایید. اگر ثابت شود باید حسابتان از مسدودی خارج شود.