مشاوره حقوقی رایگان - واحد میانجیگری

من برای بار دوم خواستم از همسرم به جرم ترک انفاق شکایت کنم .. چون یکبار محکوم به حبس شده. اما نفقه گذشته رو پرداخت کرده و مال چند ماهه اخیررو پرداخت نمیکنه.. اما اینبار پروندمو به واحد میانجیگری ارجاع دادن و پیگیری قانونی نکردن اصلا... همسرم هم جواب تلفنشونو نمیده... من چکار کنم که بتونم شکایتمو دوباره پیگیری کنند و حبسش اجرا بشه؟؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. باید نفقه چند ماه اخیر را نیز دادخواست دهید اما ابتدا اطهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و چون نفقه گذشته را پرداخت کرده ان جلب برای ان نفقه بوده که چون پرداخت شده ،جلب کنسل می شود.