مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر حین خدمت

با سلام، من سرباز سپاه هستم، بعد از گذراندن دوره آموزشی در طی دو هفته اول از ورود به یگان به علت اینکه مافوق بنده من را مجبور به بلند کردن جسم سنگین کرد دچار دیسک کمر شدم ولی در لحظه به بهداری مراجعه نکردم و گزارش حادثه ننوشتم، اما بعدا با پیگیری هایی که در قسمت بازرسی پادگان انجام دادم و با شواهد و مدارکی که ارائه کردم این حادثه براشون روشن شد و قبول دار شدن. الان میخام بدونم با توجه به این موارد بنده در قبال این آسیب دیدگی از چه چیزی بهره مند میشم؟ از دیه یا غرامت یا درصد از کارافتادگی ؟ و برای اون از چه طریقی باید اقدام کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید از یگان مربوطه اقدام کنید و در خصوص دیه و غرامت و .... نظر کمیسیون مربوطه ملاک است