مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم برای استخدام ملوانی اگر تاتو داشته باشم نمیتونم استخدام بشم تاتو پشت پام و از روی لباس اصلا معلوم نیس ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام بستگی به قسمتهای مختلف هرارگان نظامی داره که چقدرسختگیرباشند معمولا دستگاه نظامی سختگیری میکنند که حالا اگردرگزینش واستعلامهای دیگر تاییدشده اید نهایتا میتونید روی بدن خود محویارفع اثرکنید پیشنهادمیدهم اگراین شغل رادوست دارید ازدستش ندهید چون همیشه وهمه وقت این فرصت به دست نمیاد دوست عزیز.