مشاوره حقوقی رایگان - تتو در استخدام

با سلام من والیبالیست و در رشته تربیت بدنی هستم و پدرم هم فرهنگی هست من دارای تتو هستم که البته میشه با لباس پوشوندش آیا برای استخدام در اداره آموزش پرورش یا دانشگاه فرهنگیان مشکل ایجاد میکنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمال در معاینات پزشکی محل ایراد واقع گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

احتمال در معاینات پزشکی محل ایراد واقع گردد

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
دوست عزیز سوال شما دو فرض دارد؛ در فرض اول باید موضوع را از جنبه ثبوتی و در فرض دوم باید از جنبه اثباتی نگریست.
از نظر ثبوتی باید عرض شود، علی القاعده برای استخدام در این موارد سخت گیری میشود
از نظر اثباتی؛ اگر بتوانید بپوشانید و کسی متوجه نشود مشکلی وجود نخواهد داشت.
با این وجود؛ توصیه به پوشاندن نمیکنم و سعی کنید علاوه بر رعایت قوانین و مقررات تصویب شده در این خصوص، با لباس متعارف به محل مورد نظر مراجعه کنید زیرا احتمال دارد مطابق با آیین نامه ها و بخشنامه های آنان حتی بعد از پذیرش بخاطر تتو شما را اخراج نمایند.
لذا توصیه میکنم همانطوری که هستید حاضر شوید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام این امکان محتمل است. در رابطه با خالکوبی قانونی ک ب صراحت ان را منع کند در حال حاضر نیست.اما عملی بر خلاف عرف زندگی ایرانی می باشد. و خالکوبی در صورتی ک در بدن باشد وبا لباس قابل پوشش باشد مانعی نخواهد بود مگر انکه در صورت و در اعضای مشخص و قابل رویت باشد. . بهتر است اگر قابل رویت نیست بپوشانید و بی جهت مطرح نکنید. و با لباس متناسب با شغلتان حاضر شوید.