مشاوره حقوقی رایگان - بعد از ابلاغ اجرائیه مهریه چه اقدامی کنم

با سلام و خسته نباشید همسرم مهریه را از ثبت به اجرا گذاشته. اجرائیه مهریه از اداره ثبت ابلاغ شده با توجه به اینکه سه دانگ از شش دانگ منزل مسکونی طبق رسید دستی با اثر انگشت و امضا در قبال مهریه به نامش شده
آیا میتواند مهریه اش را به اجرا بگذارد؟
چه اقدامی باید انجام بدم؟
لطفا راهنمایی فرمایید

با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام لایحه اعتراضی مبنی بر دریافت مهریه توسط زوجه و تقاضای رفع توقیف مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مجددا بر روی کل مهریه اقدام کرده دادخواست ابطال اجراییه ثبتی و تقاضای دستور موقت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر به میزان مهریه دریافتی اقدام نموده است ابطال اجراییه را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر به اجرا گذاشت درخواست ابطال اجراییه را ارایه کنید