مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اجراییه مهریه

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم: وقتی از طریق دفترخانه برای اجرای مهریه اقدام کنم، چه مدت بعد همسرم متوجه میشن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به ایشان باید جهت اجرای صیغه طلاق ابلاغ گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زمان توقیف اموال و انجام تشریفات مزایده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ابلاغیه ارسال نشه بعد از توقیف اموال متوجه می شود.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام قبل از ابلاغ اجرای ثبت خود دفترخانه به ایشان ابلاغ کرده و اطلاع خواهد داد. حتی ممکن است 24 ساعت بعد ایشان مطلع شوند بخصوص اگر کد ثنا هم داشته باشند.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به محض تنظیم اجراییه و ارسال به اجرای ثبت طرف 24ساعت ابلاغ میشود