مشاوره حقوقی رایگان - نمیدونم توقیفی ماشینم برای چی هستش

سلام خسته نباشید ببخشید ماشینم توقیفی داشته از پرونده ای رفتم رفع توقیف کردم رفتم از کلانتری برگه ای پارکینگ بگیرم اونجا بهم گفتن ماشین شمااز شهرستان سیرجان حسب دستورشعبه اجرای احکام دادسرا عمومی وانقلاب شهرستان سیرجان توقیف گردیده فاقدشماره پرونده بعدبدونه برگه بهم دادن روش نوشته سامانه خودرووموتورسیکلت پلیس آگاهی من تاحالا هنوز سیرجان نرفتم تپیدنم این توقیفی برای چی هستش شمامیتونیدبهم کمک کنید بدونم توقیفی ماشینم برای چی هستش ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شعبه دادسرا تماس بگیرید

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام .اگر سندرسمی خودرو بنام شخص دیگری میباشد ممکنه بابت بدهی به شخص دیگری ازباب تامین خواسته توقیف شده باشد درغیراینصورت ممکنه یه زمانی که خودرو شما دست کسی بوده مرتکب خلافی شده که دردادسراویادادگاه کیفری تحت تعقیب واقع شده است ومنحربه توقیف فیزیکی خودرو شده است .چنانچه مساله حل نشد جهت همکاری در خدمتم شماره همراه :09173187217

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر دلیلی باشد باید حضورا پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طريق شعبه مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طريق شعبه مربوطه پیگیری کنید