مشاوره حقوقی رایگان - پدرو مادرم مرا در خانه حبس میکنن

میخاستم بگم من با متولد 1380/10/7هستم چندین بار ب خاطر بدرفتاری و حبس کردنم در خانه توسط مادرم و پدرم مخصوصا مادرم از خانه فرار کردم از بس بهم فشار روانی آوردن پیش مشاور میرفتم و دارو مصرف میکردم هربارم منو تهدید می‌کنه مامانم ک ب عمو هات میگم ک میخای بری بیرون و ...یبار سرکار رفتم ولی با هزارتا کلک بازی کاری کرد خونه نشین بشم پدرم زیاد بود و نبودم براش مهم نیست مادرم مشکل روانی داره کاملا از رفتارش مشخصه میخام کمکم کنید چون هربارم با قول و ..منو برمیگردونه خونه هربار با شکایت کردن و تهدید و زهر چشم گرفتن ازم منو برگردوند خونه الان من چندین بار ک رفتم از خونه قبلش ب مامانم گفتم ک بزار برم سرکار وقتی رد می‌کرد و نمیزاشت من میرفتم از خونه ولی بعد میرف پرونده برام درست میکرد ک از خونه رفته میتونم وقتی از خونه رفتم سریع شکایت کنم از خانواده ک نتونن برمیگردوننن؟ یا بخوان شکایت کننن ضمنا باکره نیستم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
در صورت داشتن شرایط می توانید مستقل زندگی نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام ضمن اینکه مادرتون مصلحت شما رو میخوان میتوانید در صورت داشتن شرایط مالی مستقل زندگی کنید هرچند پیشنهاد می شود از طریق فامیل نسبی یا افراد مورد اعتماد مادرتان موضوع را منتفی نمایید