مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده

سلام.
من یک پسر 21 ساله هستم. من ترنس هستم.
خانوادم با عقاید سنتی که دارند این مشکل من رو نمیپذیرند و حتی حاضر هستند من رو بکشند ولی همچین چیزی رو قبول نمیکنند.
میخواستم بدونم اگر یک وکیل بگیرم و به دادگاه مراجعه کنم و خانواده ام رو به دادگاه بکشونم، میتونم مستقل بشوم؟
خانواده ام خیلی من رو اذیت میکند. هر روز کتک کاری لباس هایی که اون ها انتخاب میکنند رو باید بپوشم و از طعنه زدن و کنایه زدن خسته شدم. دیگر حتی خواستن من رو در خونه زنجیر کنند.
میخوام بدونم اگر اقدامی بکنم میتونم در دادگاه برنده بشوم؟ چون میترسم اگر نشوم اوضاع من بدتر بشود.
خانواده ام هرگز این موضوع رو قبول نمیکنند و من هم میخواهم مستقل بشوم. شانس برنده شدن من چقدر هست؟

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام
باید شرایط شما توسط وکیل بررسی سود ایا مایل به عمل جراحی هستید یا خیر و اینکه نگفتین خواسته شما دقیقا چیه تا از طریق دادگاه پیگیری شود ولی موارد مشابه شما ر داشتیم که در دادگاه نتیجه گرفتن