مشاوره حقوقی رایگان - صورت جلسه

با سلام و خسته نباشید. مستاجر ما ادعا کرده که برق مغازه را قطع کردیم و پلیس صورت جلسه کرده است ایا موقع صورت جلسه نباید ما رو که بالای مغازه زندگی میکنیم مطلع میکردن و اظهارات ما رو هم ثبت میکردند ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرم اثبات نمی‌شود
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف تنظیم صورتجلسه موضوع اثبات نمی کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تنظیم صورتجلسه موضوع اثبات نمی کند