مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه

با سلام و احترام
اینجانب در اداره کار دادخواستی مبنی بر بازگشت به کار و مطالبه حقوق معوقه تنظیم کردم. اما در جلسه رسیدگی کارشناس اداره کار جمله «حقوق معوقه ادعایی ندارم» را در قسمت اظهارات خواهان قید نمود. من هم بدون مطالعه زیر برگه را امضا کردم. بعد از چند روز و با مراجعه به سایت جامع روابط کار و دانلود متن صورتجلسه به اشتباه خود پی بردم. آیا امکان تصحیح اشتباه فوق وجود دارد؟ لازم به ذکر است که جلسه رسیدگی برای نوبت دوم تجدید شده است. ممنون میشم راهنمایی فرمائید.
ارادتمند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید در جلسه نسبت به آن اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه بعدی اظهارات خود را ثبت کنید و اعلام کنید حقوق معوق را مطالبه می کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه اشتباه خود را اصلاح کنید

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

درود شما باید بلافاصله از طریق لایحه این اشتباه را اصلاح نموده و در لایحه قید نمایید که متن توسط شما نگارش نیافته است.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام وقت بخیر
در همان جلسه تجدیدی مراتب را اعلام بفرمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طی یک لایحه موضوع اشتباه متن صورتجلسه را اعلام کنید و در جلسه بعدی هم شفاها مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله صورتجلسه باید با خط و امضای خودتان باشد اما توضیح تکمیلی در این خصوص ثبت کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

در جلسه دوم صورتجلسه را خودتان بنویسید و این موضوع را درج کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض باقیمانده می‌توانید اعتراض خود را کتباً اثر به دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه صورتجلسه رسیدگی جزء مستندات و ادله محسوب میشود امکان عدول وجود ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

نسبت به آن اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طی یک لایحه موضوع اشتباه متن صورتجلسه را اعلام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر صورتجلسه سازش نباشد و رضایت قطعی نداده اید می توانید در جلسه دوم تقاضای تصحیح نمایید . بستگی به نوع تنظیم صورتجلسه دارد . همچنین تشخیص با اعضای رسیدگی کننده می باشد .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

موضوع را مطرح و صورتجلسه مجدد تنظیم نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طبق قاعده اقدام عليه منافع خود اقدام نموده ايد
ليكن پيگيري و اعتراض در مهلت مقرر نماييد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی طی ارسال لایحه ای متن را اصلاح و خواهان حقوق معوقه گردید همچنین ذکر نمایید که متن توسط جنابعالی نگاشته نشده است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در جلسه ما بعد به این مساله اشاره و از خودتان دفاع نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درجلسه بعد موصوع را بیان کنید قبلش هم یک لایحه بفرستید