مشاوره حقوقی رایگان - کوچه 4متری و عقب نشینی یکطرفه خانه روستایی

باسلام خسته نباشید. ما یه خونه از عمو خریدیم که بالای خانه پدری قرار گرفته ولی حیاطی که از عمو خریداری شده ساخته شده راهی نداشتیم کوچه 2متری بود مجبور به تخریب دیوار خونه حیاط پایینی کردیم که راهی باز بشه واسه رفت امد مصالح ساختمونی حالا کل عقب نشینی سمت حیاط پایینی افتاده دهیاری میگه باید عقب نشینی کنی حیاط پایین در حال استفاده هستش دومتر عقب نشینی کوچه 4متری توی نقشه بنیاد حالا ما یه دیوار واسه رفت و امد تخریب کردیم از حیاط پایین حق اعتراص و ضررو زیان داریم با تشکر .

پاسخ ها :

عقب نشینی در کوچه عقب نشینی