مشاوره حقوقی رایگان - اختراع

با سلام. آیا میتوان بعد از ثبت اختراع امکانات دیگری به آن اضافه کرد؟ مثلا بنده برای طرحی که دارم میخواستم اپلیکیشن موبایلی طراحی کنم. اما فعلا قادر به انجام این کار نیستم. میخواهم در ادامه چنین نرم افزاری طراحی کنم.
ولی در مراحل ثبت ادعانامه میگن که یا باید نرم افزاری تهيه نموده و الگوريتم طراحی نرم افزار را در قالب نقشه فنی ارائه نماييد یا دقیقا ذکر کنید که هیچ ادعایی روی نرم افزار نداريد؟
مشخصا سوال بنده اینه که اگر الان نرم افزار و الگوريتم اونو ارائه نکنم در آینده نمیتونم چنین کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید برای ثبت اختراع به عنوان حداقل طرح بالقوه آن را تقدیم دارید ولاغیر
در غیر اینصورت طرح به نام هر شخص یا ارگانی که آن را طراحی نماید ثبت می شود.

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

بدوا لازم است شما جهت ثبت اختراع خود از طریق اداره مالکیت معنوی و ثبت اختراعات ، اختراع خود را به ثبت قانونی برسانید تا در ادامه بتوانید از توابع اختراع را نیز بنام خود منتفع شوید . بدیهی است در غیر این حالت هر شخصی که زودتر از شما اختراع مورد نظر را به ثبت برساند مالک قانونی آن شمرده خواهد شد .