مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلعی

سلام. در طلاق توافقی خلعی در مورد بذل مهریه. ایا باید در دادنامه حتما نوشته شود بذل مهریه در قبال طلاق؟ یا اگر نوشته شده باشد نظر به اینکه طلاق توافقی است و زوجه مهریه خود را بذل نموده خلعی است و.... کافی است؟ با این جمله دوم اگر زوجه به بذل رجوع کند مرد هم میتواند رجوع کند؟ الان در دادنامه جمله دوم نوشته شده. جمله بذل مهریه در قبال طلاق نوشته نشده؟ مشکل نداره در زمان عده. اگه زن رجوع کنه به مهریه مرد هم با توجه به این حکم میتونه رجوع کنه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق خلع یکی از اقسام طلاق توافقی است وجمله دوم خالی ازایراد است وهرگاه زن به مابذل رجوع کند شماهم می توانید به طلاق رجوع کنید