مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وصیت نامه دست نوشت

با سلام خسته نباشید پدرم 3سالی هست فوت کردن و وصیت نامه دارد ک یک خانه به منو برادرم داده و یک باغ و یک باغ دیگر را به 7تا خواهرم قید کرده و داخل وصیت نامه قید شده بعد فوت من ولی من پسر بزرگم می‌باشد و کسی حق اعتراض ندارد و الان چندتا از خواهرام میگن فقط باغ برای ما کافی نیست و باید خونه رو بین همه تقسیم بشه و مادرم در قید حیات هست آیا میتونن خواهرام از منو برادرم وجب دریافت کنم ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا دادخواست انحصار وراثت دهید و سپس دادخواست تقسیم ترکه بین وراث حین الفوت و مهر و موم اموال و تعیین سهم هر یک دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.