مشاوره حقوقی رایگان - بيمه بيكاری

سلام، ٢ تا سوال از حضورتون داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد :
١-من از مرداد ماه ٩٧ درخواست بيمه بيكاری دادم كه مهرماه و شهريورماه حقوق واريز كردند و يكبار هم بهمن ماه واريز كردند و واريزی ديگه ای انجام نشده، به شعبه تامين اجتماعی هم اطلاع دادم گفتن فرم پر كن برای حضور مجدد بازرس كه از دی ماه سال گذشته كه فرم پر كردم بازرسی نيومده، الان بايد چيكار كنم ؟
٢- برگه های دفترچه بيمه م هم تموم شده برای تعويضش به مراكز پيشخوان دولت مراجعه كردم گفتن به كارفرمات بايد اطلاع بدی برای تعويض، يعنی بايد به محل كار سابقم مراجعه كنم برای تعويض دفترچه؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

برای سوال اول مجدد به تامین اجتماعی مراجعه کنید و سوال دوم بله اگر ایشا اقدام نکردند به تامین اجتماعی مراجعه شود