مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم حیاط ساختمان دو طبقه

قانون تقسیم حیاط دوطبقه اگر بخواهیم حیاطو تفکیک بشه چطوری؟ آیا طبقه همکف دقیق اندازه طبقه 1 حیاط سهمش میشه؟ یا طبقه1چون تراس داره کمتره سهم داره و طبقه همکف حیاطش باید بیشتر باشه ؟ممنون میشم کمکم کنید مواد دفاعیه برام معرفی کنیدباتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیاط مشاع بین دو واحد است و هر دو واحد حق استفاده از حیاط را دارند.
می توانید توافقی و به هر نحوی که خواستید تقسیم کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید توافقی و به هر نحوی که خواستید تقسیم کنید.