مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک حیاط مشاع

با سلام من یه آپارتمان از یه خونه 3 طبقه خریدم که آپارتمان من طبقه همکف میباشد
الان میخوایم حیاط رو به دو قسمت تقسیم کنیم که یک قسمت برای من وقسمت دیگر و راه رو برای اون شخص دیگر باشه
هر دو طرف هم راضی هستیم
خواستم ببینم امکان پذیر هست به نحوی باشه که بعدا نتونیم این قرار رو به هم بزنیم
میشه قراردادی بین خودمون ببندیم
چون من میخوام واسه قسمت خودم هزینه کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاعات را شما نمی‌تونید به صورت کلی به هم بزنید یا اقدام به دیوار کشی کنید بله می‌توان یک رضایت نامه تنظیم کرد ولی باید دقیق و کامل باشد و توسط وکیل تنظیم شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ مطمئن ترین راه این است که شما از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام کنید. بدین نحو که شما و همسایه به یکی از دفاتر اسناد رسمی محل سکونت خویش مراجعه کنید و تمام توافقات خویش را به شکل مکتوب در آورید و نسبت به تخلف هر یک از طرفین قرارداد وجه التزام قرار دهید تا با این کار یک سند رسمی به جای یک سند عادی در اختیار داشته باشید تا هزینه های انجام شده شما تلف و ضایع نشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی داشته باشد این تقسیم اعتبار چندانی ندارد.
ولی اگر سند رسمی نداشته باشد می توانید بین خودتان قراردادی تنظیم کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید لیکن بدوا زا طریق دفترخانه در این خصوص رضایت نامه تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توافقنامه مناسب در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه ولی دایمی نیست چون غیر قانونی است مالک بعدی میاد قبول نمی کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شرایط خود را طی یک تعهد نامه یا توافق نامه محضری تنظیم کنید و دو نفر شاهد ان را امضا نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تصرف در مشاعات ، باید تمام مالکان موافقت نمایند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه تغییر و ساخت وساز در ملک می بایست با مجوز شهرداری باشد .