مشاوره حقوقی رایگان - سوال بيمه ای و مستمری

سلام دختری كه طلاق گرفته و تحت پوشش و تكفل پدرش بوده و جديدا شاغل شده و استاد دانشگاه هستن و از بيمه پدر خارج شدن و بيمه دانشگاه شدن، حالا ساعت درس ايشون خيلی كمه و بايد باقی بيمه رو خودش پرداخت كنه، آيا ميتونه از بيمه دانشگاه خارج شه و ايا بعد از فوت پدرش حقوق پدرش بهش تعلق ميگيره يا بيمه پدر قرار ميگيرن؟؟ بهترين راه چيه برای ايشون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورت اشتغال و یاازدواج حقوق مستمری پدرتان بهتون تعلق نمیگیره