مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری

باسلام در معدن سنگ کار میکنم 27بهمن97 یکی از نوار نقاله ها سنگ زیرش گیر کرد و ایستاد اومدم با پام ردش کنم که ی همرتبه راه افتاد و پای راستم را داخل کشید و از 3ناحیه شکست تا الان تحت عمل جراحی و استراحت بودم پزشکی قانون هم مراحلشو گذراندم طبق مدارکی که از بیمارستان و پزشک معالج ارایه دادم تایید شد ایا میتونم شکایت بکنم برای گرفتن دیه چون کارفرما میگه بهت تعلق نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قطعا باید شکایت کنید تا به دیه برسید در فرض موجود احتمالاً 50 درصد مقصر خواهید بود ولی برای 50 درصد دیگر دیه که رقم کمی هم نیست مطمئناً به حق خود خواهید رسید.