مشاوره حقوقی رایگان - حادثه محل کار

همسرم حین کار پنج انگشت و کف دست راست قطع شده 25درصد خودش رومقصر دونستن و بیمه 170میلیون دیه تعیین کرد
و کمیسیون پزشکی از کارافتادگی کلی زد
ایا درسته؟ میشه الان شکایت کردو رو نظر کمیسیون پزشکی اعتراض زد
نباید براش نقص عضو میزدن؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در کمیسیون تجدید نظر قابل اعتراض می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
در کمیسیون تجدیدنظر
اعتراض نمایید و لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به رای کمیسیون اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید به رای صادره اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در کمیسیون تجدید نظر قابل اعتراض می‌باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در کمیسیون تجدید نظر قابل اعتراض می‌باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شغلش به گونه ایی باشد که با یک دست بتواند کارش را انجام دهد حرف شما صحیح است .
در کل اظهار نظر در این موضوع در صلاحیت کمیسیون های پزشکی است چرا که امری تخصصی است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام نیاز ب بررسی جزییات شغل ایشان است. در ایرع وقت ب رای کمیسیون اعتراض کنید و بامشاوره یک وکیل لایحه ای همه جانبه وکامل ارایه دهید تا بتوانید از حقوتان دفاع کنید