مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و خسته نباشید
ما یکسال هست عقد کردیم و نامزدیم
و الان به مشکل اخلاقی خوردیم به این توافق رسیدیم که توافقی طلاق بگیریم و همسرم گفت مهریه رو میبخشم منم راضی به طلاق شدم و اقدام کردیم چند جلسه مشاوره رفتیم گواهی عدم سازشو گرفتیم و از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق توافقی دادیم. هنوز جواب دادخواست نیومده پشیمون شده میگه مهریه میخوام و برای طلاق فعلا عجله ندارم فعلا مهریه میخوام. الان با این وضعیت که دوشیزه (باکره) هست من نمیتونم تمکین بزنم. مهریه هم قسط بندی کنم بدم چه کاری از دستم بر میاد که ببرمش سرخونه زندگی بدون عروسی؟
من قسطی مهریه بدم و اون نه بیاد و نه طلاق بخواد چیکار باید بکنم از بلاتکلیفی در بیام؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام با توجه به باکره بودن حق حبس دارند و متوانند تا گرفتن کلیه حق و حقوق مالی .از جمله نفقه و مهریه از تمکین امتناع کنند .شما میتوانید مهریه رو تقسیط کنید