مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی همسایه بالا

سلام یک ساله از سقف سرویس بهداشتی چکه چکه ی آب داریم بارها گفتیم الان مشکل حاد شده به پذیرایی و اشپزخانه رسیده متاسفانه واحد دست مستاجر هست با هماهنگی مدیر ساختمان چند لوله کش آوردیم همه گفتند مشکل از این واحد هست اما ایشون اصلا توجه نداره مدیر ساختمان گفت شکایت کنید میتونم استشهاد با امضای واحدهای دیگه و حتی لوله کش ها تهیه کنم ، حتی سعی کردم از پایین بکنم برسم به بالا اما نشد گفتن حتما باید از بالا کف و بکنیم من فقط میخوام درست بشه بخدا وضع خیلی بدی دارم میترسم سقف بیاد پایین شما راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود، بعد از تایید کارشناسی می توانید طرح دعوا کنید و الزام وی را به تعمیر بخواهید و خسارت خود را نیز مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی بیشتری دارد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل کنید وطرح دعوا کنید و الزام وی را به تعمیر بخواهید و خسارت خود را نیز مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و الزام به تعمیر مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه الزام او به تعمیرات را بخواهید