مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب سرویس بهداشتی

سلام خسته نباشید
از یک سال و نیم پیش سرویس بهداشتی همسایه طبقه بالای من نشتی فاضلاب داره و به سقف سرویس من خسارت زده هنوز هم آبش چکه میکنه چند بار به صاحب خونه اعتراض کردم آخرش گفت من درست نمیکنم خونه هم دست مستاجره، شکایت کردم بعد از یکسال دوندگی حکم جلب صاحب خونه رو بهم دادن ولی هیچ آدرسی از صاحب خونه در دست نیست آدرسی هم که توی قرارداد اجاره نوشته دروغه و خودش هم خونه رو قولنامه ای گرفته چون مشکل سند داره
تازگی هم فهمیدم خونه رو قولنامه ای به یکی دیگه فروخته اینم نمیاد درست کنه موندم چیکار کنم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست ممنوع الخدمات نمودن ایشان را از اجرای احکام در صورت پذیرش به نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با اطلاع دادگاه هزینه کنید و بعد با انجام یکسری موارد مبلغ را از کرایه مستاجر میتوانید وصول کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخواست ممنوع الخدمات بودن از طریق اجرای احکام بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید با اجازه از دادگاه ، تعمیرات را انجام بدهید و سپس هزینه ها را از ایشان بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید درخواست ممنوع الخدمات نمودن ایشان را از اجرای احکام بخواهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درخواست ممنوع الخدمات بودن از طریق اجرای احکام بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اجازه دادگاه تعمیر کنید و هزینه را نامبرده بگیرید.