مشاوره حقوقی رایگان - دادن حق طلاق و حضانت فرزند دختر به همسر

با سلام من و همسرم هشت سال میشه که ازدواج کردیم و یه دختر سه سال و نیم هم داریم ، دو الی سه سال بعد از ازدواج من دچار اعتیاد شدم و خانمم به همراه خانواده خودش و خانواده بنده چند بار سعی در ترک دادن من کردند که هر بار من بعد از مدتی شروع به مصرف کردم و در طول این مدت خانمم هم قهر میکرد هم درخواست طلاق میداد هم مهریه که تا یه مرحله ای پیش می‌رفت و ادامه نمی‌داد.ولی اینبار از ده روز قبل از عید قهر کرده و با دخترم رفتن خونه باباش و قصد طلاق گرفتن را دارند و به من میگن تفاهمی از هم جدا بشیم چون بخوام درخواست طلاق بدم و وکیل بگیرم باید هزینه زیادی بدم که در حال حاضر ندارم،من به هیچ وجه موافقت با طلاق نکردم و فقط گفتم یک بار دیگه فرصت می‌خوام (لازم به ذکر است مشکل من فقط اعتیاد است به جز این نه دست بزن حتی یکبار نه بد اخلاقی نه اینکه بخوام خرج زن و بچه رو ندم را ندارم) خلاصه با کلی خواهش همسرم به این شرط که حق طلاق و حضانت فرزند رو بهش بدم حاضر شده یک بار دیگه بهم فرصت بده سوال من این است آیا میتوانم بندی اضافه کنم که فقط در زمینه اعتیاد همسرم از حق طلاق و حضانت استفاده کند یا خیر؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، بله شما میتونید وکالت در طلاق رو موکول به شرط خاصی کنید و این طور نباشه که در هر صورت از شما جدا بشن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در وکالت در طلاق شرط کنید با بذل مهریه حق طلاق داشته باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توافق میتوانید مفاد وکالتنامه را تغيير دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوتنید وکالت مشروط بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قابل بررسی بیشتر و گفتگو می باشد تماس بگیرید