مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه و دادن حق طلاق به زن

با سلام و احترام
زن تمامی مهریه مندرج در عقدنامه ناحیه شماره ... را ابرا و هیچ گونه طلبی در خصوص مهریه ناشی از نکاحیه همسرش آقای....با مشخصات فوق الذکر را ندارد و اقرار نمود ذمه زوج در اثر ابرا مهریه به زوج بری گردیده و زوجه حق رجوع از این ابرا و حق هرگونه ایراد و اعتراض در آینده را ضمن عقد خارج لازم شفاهی از خود سلب و ساقط نمود.این ابرا بر اساس استعلام شماره .... مورخ ....دفتر ازدواج ....تنظیم شده است.
در ضمن وکالت طلاق با شماره ...مورخ همان روز از سوی زوج برای زوجه تنظیم گردید.
هر دو وکالت نامه در دو سند جداگانه تنظیم شده اند.
آیا زن با توجه به اینکه همان لحظه حق طلاق را دریافت کرده است می‌تواند در خصوص ابطال سند ابرا اقدام کند؟

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام ابرا قابل رجوع نمی باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر دادگاه درخواست ابطال ابراء نامه را به راحتی نمی پذیرد و با توجه به اینکه در قبال ابراء مهریه حق طلاق را گرفته امکان ابطال ابراء نامه خیلی سخت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا خیر
و بستگی به مفاد اقرارنامه خواهد داشت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی باعنایت به توضیحات جنابعالی خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده دشوار است
مگر تحت شرایطی