مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلا و کارشناسان عزیز من چند ماه پیش یک دادگاه داشتم موضوع دعوی ابطال مبایعه نامه و پرداخت خسارت بود و من خوانده پرونده بودم من نسبت به مبایعه نامه انکار و تردید کردم (مبایعه نامه ها مربوط به پدرم بود و پدرم فوت شده) از طرف دادگاه کارشناس خط و اصالت امضا تعیین شد و طبق قانون از 10 تا 20 روز وقت داشت اعلام نظر کند ولی حدودا 3 ماه طول کشید و نظرش به دادگاه ارائه داد و من با مراجعات مکرر در این 3 ماه به دادگاه پیش قاضی رفتم و قاضی گفت اخطار فرستادم و بعد میگفت با کارشناس تماس میگیرم بعد از ارائه نظر لایحه اعتراض به نظریه کارشناسی به مدیر دفتر دادم و قاضی گفت یا به کارشناسی ارجاع میدم یا رای میدم و قاضی رای صادر کرد ایا میشود از قاضی شکایت کرد من احساس می کنم قاضی حق و حقوق منو ضایع کرده و با کارشناس تبانی کرده است. ممنون میشم اگه کمک کنید.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام . اگر در مرحله بدوی دعوی هستید می توانید تجدید نظر خواهی کنید و در تجدید نظر با صلاحدید قضات به کارشناس سه نفره موضوع ارجاع شود.