مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند توسط وراث

درود بر شما
من از برادرم سه دانگ از آپارتمانش را خریداری کردم و طی دو فیش به حساب ایشان و مبلغی نقدی تسویه حساب کردم و هیچ قولنامه ای هم ننوشتیم ولی چندین نفر از فامیل و دوستان در جریان این معامله بودند و شهادت می‌دهند و حدود بیست روز بعد از واریزی های من برادرم فوت کردند و این سه دانگ در انحصار وراثت وارثین ایشان ازجمله مادرم که از شاهدین معامله ما بوده اند در آمد
من چطور می‌توانم وارثان دیگر را ملزم به انتقال سند نمایم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه .و سپس الزام به انتقال سند دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید