مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت اعتراض به رای

سلام. چند وقت پیش شکایتی در اداره کار و رفاه به جریان انداختیم برای مسئله خطا در پرداخت حقوق و مطالبات پدر مرحومم (جانباز و آزاده) که منجر به صدور حکم علیه ما شد و از مهلت اعتراض در دیوان عدالت گذشت که بدلیل اینکه وکیل مارو از این موضوع آگاه نکرد و همینطور من تنها فرزند ذکور خانواده برای پیگیری بودم و در حال تحصیل بودم در همان زمان و مهلت اعتراض
آیا این اعتراض مجددا قابل انجام است ؟ یا در غیر اینصورت شکایت باید در قالب مسئله جدیدی مطرح شود ؟
ممنون از راهنمایی ارزشمند شما بزرگواران

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
اگر اثبات کنید که از این موضوع مطلع نبودین و شرایط خاص داشتین میتوانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خارج از مهلت اعتراض کنید باید عذر موجه داشته باشید و مواردی که اعلام کردید عذر موجه محسوب نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عذر موجه داشته باشید و دادگاه از شما بپذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید عذر موجه داشته باشید و دادگاه از شما بپذیرد