مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض مجدد

باسلام وعرض ادب
باداشتن دلایل موجه و ذکرشده درقانون برای دادن فرصت بیشتربعدازتمام شدن مهلت 20 روزه اعتراض .
سوال اولم :اینه آیا باید قبولی اعتراض مجدد تجدیدنظر را دادگاه بدوی بدهد یا دادگاه تجدید نظر؟

سوال دومم:آیا ابتدادلایل موجه خودرا مبنی برخواستن مهلت با ارسال لایحه رادردفاترقضایی بفرستیم بعددادگاه موافقت یا عدم موافقت خودرااعلام میکند.یا قبل ازفرستادن لایحه بایدموافقت دادگاه رابگیریم بعدش لایحه راارسال کنیم .
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی با اعلام عذر موجه خود دادخواست تجدیدنظر را به شعبه بدوی ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهلت‌های قانونی قابل تغییر نمی‌باشد اگر ادعایی دارید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

دادخواست تجدیدنظر را به همراه ادله مبنی بر عذر موجه تان به دادگاه بدوی ارسال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهلت‌های قانونی قابل تغییر نمی‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعتراض کنید، قبول موجه یا غیرموجه با دادگاه تجدید نظر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه های تجدید نظر به پیوست رای بدوی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تجدید نظر خواهی خود را به شعبه بدوی ارسال نموده و در آن جهات دلیل موجه خود را ذکر نمایید دادگاه بدوی در اینوخثوص تصمیم گیری خواهد نمود.