مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام پدر من مغازه ای را در سال 1342 تا هم اکنون جهت کسب از مالک ملک با مبلغ قید شده در قرارداد و کرایه ماهیانه تعیین شده در قرارداد در اختیار دارد. با توجه به افزایش هر سال مبلغ کرایه ماهیانه توسط مالک افزایش پیدا میکرد که پرداخت میشد. این روند ادامه داشت تا چند سال پیش مالک دیگر کرایه نمیگرفت و ما مجبور شدیم مبلغ کرایه را به صندوق ثبت و بانک معرفی شده از ثبت واریز نماییم. حال مالک فوت نموده و ملک را توسط یکی از فرزندانش به عروسش منتقل گردیده. حال عروسش علیه پدر بنده تقاضای خلع ید نموده و عنوان نموده که شما با من قرارداد ندارید و باید مغازه را تخلیه نماید. لطفا این حقیر را راهنمایی بفرمایید. ضمنا نیاز به گرفتن وکیل میباشد؟ ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

احتمالا منظورشان عدم پرداخت کرایه است...مگر نه به دلیل ذکر شده نمیتواند خلع ید بگیرد ولیکن توصیه میکنم وکیل بگیرید به هرحال ارزش ملک بالا میباشد و نباید ریسک کنید