مشاوره حقوقی رایگان - چه حق و حقوقی به من پدربزرگم تعلق میگیرد

یک قطعه زمین کشاورزی حدود3هکتار در حدود 50سال است که در مصرف پدربزرگم میباشد. حتی دفترچه کشاورزی هم بنام پدربزرگم میباشدوحدود20سال هم هست که من هم دراین باغ مشغول ابیاری وکمک به پدربزرگم هستم درآن زمین که باغ است وخیلی ازدرختان آن خشک شده ویک چاه درآن احداث کردیم ومقدارخیلی کم آب داردکه باهمان اب تعدادی ازدرختان راتوانستیم سبزنگهداریم وراث مالک سند مشاع دارند.وحدود1سال است که پدربزرگم فوت نموده وزمین درتصرف مان است الان وراث ادعای تصرف عدوانی کرده آیا حق وحقوقی به ما تعلق می‌گیرد چگونه وچطور وچه مقداردرضمن ما می‌توانیم ادعای مالکیت بکنیم آیا ازنظرقانون متصرف عدوانی کردیم درضمن هیچگونه پولی بحساب من یاپدربزرگم واریزنشده وهیچگونه قراردادی هم نداریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه سایر وراث تصرف عدوانی محسوب می شود.