مشاوره حقوقی رایگان - اختلافات خانوادگی

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز
وقت بخیر
حدود 20 سال است که با پدرم مشکلات زیادی داریم و به بهانه های مختلف مادرم را کتک می‌زند
در سال 92 ازدواج کردم و پدر از همان ابتدا تا امروز در تلاش بود تا زندگی بنده را نابود کند و حتی این تلاش را به زبان هم آورد.
نهایتاً به دلیل ورشکستگی و اصرار های پدر به منزل ایشان نقل مکان کردیم و مشکلات، با مخالفت ها و بهانه گیری های پدر تشدید شد. تا نهایتاً در خرداد 1402 به مادر حمله کرد و مادر شکایت کرد و در شهریور هم با الفاظ رکیک به همسرم فحاشی کرد، سه چرخه پسرم را به سمت همسرم پرتاب کرد و در ادامه به سمت او حمله کرد و با مشت و لگد ضربه زد که باعث کبودی شد و همسرم شکایت کرد.
از آن روز پدرم با وجود آنکه هیچ اتفاقی پیش نیامده و در درگیری اول هم خودش فحاشی و حمله کرده بود دو بار از همسرم، یک بار از من و یک مرتبه هم از مادرم شکایت کرده با عنوان تخریب، تصرف عدوانی با وجود اصرار خودش برای سکونت در منزلش، توهین و تهدید و ضرب و جرح عمدی و انتشار تصویر و فیلم و اسرار خصوصی به اشخاص عادی
ضمن اینکه فیلم فحاشی و حمله پدرم به همسرم موجود می‌باشد و همچنین نامه پزشکی قانونی که فقط کبودی تأیید شده
چطور میتونیم شکایت های پدرم رو باطل کنیم و اینکه جرم شکایت و شهادت دروغ پدر چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است شما برای خودتان منزل تهیه کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است